Over ons

Horizon Hypotheek & Pensioen BV
 
"De belangrijkste asset van Horizon Hypotheek en Pensioen BV is, dat waar een andere intermediair zegt dat het niet kan, vinden jullie toch een constructie waarop het wel mogelijk is. Daarmee onderscheidt Horizon Hypotheek en Pensioen BV zich echt van de rest."
Pauline.

Historie
 

Horizon Hypotheek & Pensioen BV voorheen Instracon Verzekeringen BV ingeschreven in 2006 en gelieerd aan Instracon Finance Centre.
Instracon Finance Centre BV en Instracon Verzekeringen BV is zelf weer ontstaan uit de failliet gegane verzekeringstak van ING: Koolhaas Verzekeringen, die in 1987 opgericht werd als schadeverzekeraar voor tussenpersonen. In 1999 kwam Koolhaas Verzekeringen in eigendom van NN met Jan van Kilsdonk als een van haar bestuurders.  Toen uiteindelijk ING de handdoek in de ring gooide besloot Jan verder te gaan. 
En zo ontstond uiteindelijk in 2006 Instracon Verzekeringen en Instracon Finance Centre.
In 2017 is Aschwin erbij gekomen als gevolmachtigd Directeur. Gedurende 2018 zal Aschwin de nieuwe bestuurder worden van Instracon Verzekeringen BV. 

Waar we echt goed in zijn

Wij zijn een klein maar persoonlijk betrokken advieskantoor uit Den Haag, Laan van Nieuw Oost Indië 125.
Adviesvrij betekent dat u via ons toegang heeft tot alle banken en geldverstrekkers in Nederland.
De kennis als Register SPD Bedrijfs- en belastingadviseur maakt ons een goede partner voor IB-ondernemers en DGA.
Daarnaast als Register Pensioenadviseur, hebben wij voor mensen die 50+ zijn de juiste kennis om advies te geven op hypotheek gebied in combinatie met Pensioenadvies.

Aschwin Schreiber RPA

Vanaf 1982 schrijf ik songs en ik treed momenteel elke maand op samen met een goede vriend van mij.

We spelen muziek variërend van John Mayer tot Anouk.

Ik zit daarnaast ook in een Bowie-band en een Coverband met muziek uit de jaren 70 als leadzanger.


Ik heb in Tilburg Psychologie gestudeerd en in de avond heb ik daarna aan de Haagse Hogeschool communicatie gedaan. Vanaf 1999 ben ik werkzaam in de Financiële Dienstverlening en werkte ik als commercieel manager bij 3 ING Banken. Ik ben er kort tussenuit gegaan en heb toen een module HR Management & Leiderschap gedoceerd aan een particuliere Christelijke Hogeschool. Tevens gaf ik organisatieadvies en bedrijfstrainingen.

rpa@horizonpensioen,nl

Jan van Kilsdonk RS

In mijn vrije tijd ga ik graag stijldansen en kan ik uren doorbrengen met Modelbouw.
Ik heb altijd bij Nationale Nederlanden gewerkt. 
Ik ben bestuurder geweest van een verzekeringstak van NN en heb dit bedrijf in 2006 overgenomen.

Naast mijn werk bij Horizon Pensioen en Hypotheek als Bedrijfs- en Belastingadviseur, ben ik CFO bij een internationaal Concern.

rs@horizonhypotheek.nl

Please reload